קראמבל פירות יער ותפוחים \\ ניסי גולדרייך
חיה ספיר No Comments on קראמבל פירות יער ותפוחים \\ ניסי גולדרייךקראמבל הוא שילוב קראנצ'י של קמח, שמן ואגוזים שמוסיף לכל קינוח טאצ' יוקרתי בלי מאמץ. הוא משתלב נהדר עם פירות וגלידות לסיום קליל של סעודת שבת. ניסי גולדרייך מגישה מתכון לקראמבל וגלידה לפינוק מושלם שמסיים כל ארוחה
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- "זה רגע שלא אשכח לעולם" | הרב ישראל מאיר לאו בראיון מרגש
- תיעוד נרחב: הכנסת ספר תורה לביהמ"ד 'מאורות' ברכסים
- תיעוד מהרצועה: כך ציינו הלוחמים את יום הזיכרון
- הפתעה בפוניבז': מונה ר"מ חדש וצעיר משושלת מיר
- המבצע הצבאי בטול כרם: מחבל חוסל, מטענים הושמדו
תגיות
מרכיבים:
לפירות:
3 תפוחים ללא קליפה חתוכים לקוביות
כוס אוכמניות (קפואים)
כוס פטל (קפואים)
חצי כוס סוכר
לקראמבל:
2 כוסות קמח
3/4 כוס שמן
חצי כוס סוכר חום
כוס אגוזי מלך/לוז שבורים גס
הכנה:
1 בסיר מחממים את הפירות והסוכר על אש נמוכה כ20 דקות, עד שהפירות רכים ומורידים מהאש
2 בקערה מערבבים את מרכיבי הקראמבל, ומפוררים
3 מרפדים תבנית בנייר אפיה מסננים קצת את הפירות מנוזלים ומסדרים על כל התבנית
4 שופכים את הקראמבל ומסדרים על כל הפירות
5 מחממים תנור ל180 מעלות ואופים 20 דקות עד להזהבה
6 מפוררים מעט את הקראמבל ומעבירים לקופסא ושומרים בקירור עד להגשה
אפשר לחמם מעט לפני ההגשה ולהגיש עם כדור גלידה וניל
בתאבון!
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.